Over ons

Al meer dan 15 jaar heeft KM Automotive zich gespecialiseerd in het zoeken en succesvol vinden van jonge Duitse personenauto’s uit het hogere segment.

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij onze modellen door en door kennen en dat wij weten wat u als klant van ons kan verwachten.

Het aanbieden van de meest exclusieve jonge duitse voertuigen is voor ons iedere keer weer een uitdaging en doelstelling. Vaak zijn de door ons aangeboden voertuigen bij de Nederlandse dealer nog niet leverbaar of zijn er lange levertijden. Onze jonge voertuigen worden uitsluitend bij de officiële grote merkdealers ingekocht dus kunnen wij onze klanten altijd een betrouwbare auto aanbieden die vaak altijd nog voorzien zijn van fabrieksgarantie, die uiteraard ook geldig is in Nederland.

Door ons uitgebreide specialisme, en onze passie voor auto’s uit het luxere segment vaak voorzien van alle mogelijke opties kunnen wij deze aanbieden tegen scherpe prijzen.

Om eventuele teleurstelling te voorkomen vragen wij u altijd vooraf te bellen voor een afspraak, wij hebben flexibele openingtijden dus avond of weekend is bij ons altijd mogelijk een afspraak te maken. 

Mogelijk gemaakt door Mobilox